Tijdens deze workshop nemen we de basis van specialty coffee door. De workshop duurt ongeveer 3 uur verdeeld in 3 delen.
Het eerste deel behandelt de geschiedenis van koffie en hoe het evolueerde naar de speciale koffie van vandaag. We zullen ook een koffieproeverij doorlopen om de oorsprong van koffie en het gebrande niveau te vergelijken. Het tweede deel behandelt espresso, dus wat maakt espresso het magische kleine drankje dat het is. Hoe een shot espresso te bereiden en af te stemmen op smaak. Het laatste deel behandelt melk, stoom- en textuurtechnieken en basis latte art. Aan het einde heb je een beter begrip van alle bewegende delen van speciale koffie, van de plant tot het kopje. En je gaat naar huis met een nieuwe waardering voor koffie en een zak bonen om thuis mee te spelen. Er worden workshops gegeven in de pop-up espressobar in de Made Conceptstore aan het Noordeinde 109a in Den Haag. De prijs is 65€ per persoon. De maximale groepsgrootte is 4 personen, om iedereen voldoende tijd te geven om met de machine te oefenen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier om de workshop te regelen.